Grote rol Koeman en Cruijff in Barça-plannen Font

30 december 2020, 13:46

Voor Ronald Koeman is het te hopen dat Victor Font de aanstaande presidentsverkiezingen wint. Font presenteerde vandaag zijn programma, waarin hij een belangrijke rol heeft weggelegd voor een Nederlands duo. Ook is de kandidaat van plan Xavi terug te halen naar Camp Nou.

Font wil Koeman voorlopig aan het eerste elftal verbonden houden. Dat zal geruststellend nieuws zijn voor Koeman, die dit seizoen zwaar ondermaats presteert met de Blaugranas. Barça staat momenteel op de zesde plaats in La Liga en koploper Atlético Madrid is uit zicht geraakt. Mochten de prestaties slecht blijven, bestaat de kans dat Xavi alsnog voor de groep komt te staan. De legendarische ex-middenvelder zal in het plan van Font echter beginnen als algemeen manager.

Ook voor Jordi Cruijff is er een fraaie rol. De zoon van Barça-legende Johan Cruijff moet technisch directeur gaan worden, een functie die hij al bekleedde bij Maccabi Tel Aviv en AEK Larnaca. De verkiezingen worden op 24 januari gehouden. De grootste concurrent voor Font is Joan Laporta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen