FC Twente laat Lamprou terugkeren naar PAOK

30 december 2020, 12:22   Bijgewerkt: 30 december 2020, 12:41

FC Twente heeft per direct afscheid genomen van Lazaros Lamprou. De 23-jarige aanvaller, die deze zomer op huurbasis werd overgenomen van PAOK Saloniki, komt niet voor in de plannen van trainer Ron Jans en gaat terug naar zijn geboorteland. 

Lamprou kwam dit seizoen zeven keer binnen de lijnen als invaller, maar kon daarin geen potten breken. De Griek was bij nul treffers betrokken. Bij FC Twente werd hij vooral slachtoffer van de uitstekend presterende voorhoede, bestaande uit Vaclav Cerny, Danilo en Queensy Menig. Twee seizoenen geleden bewees hij nog wél zijn waarde in de Eredivisie: namens Fortuna Sittard was hij zeven keer trefzeker en bereidde hij acht goals voor.

Technisch directeur Jan Streuer geeft op de clubwebsite aan te hebben meegedacht met Lamprou. "Lazaros heeft bij ons aangegeven dat hij niet gelukkig was met de situatie, hij wilde graag meer spelen. Die garantie konden we hem helaas niet geven. Daarom is dit voor beide partijen een goede oplossing."

Volgens Tubantia is er nog een vertrek in de maak. Ook Alexander Jeremejeff is namelijk op weg naar de uitgang. De spits komt nauwelijks aan spelen toe en mag daarom op zoek naar een andere club. "Het is hetzelfde verhaal als bij Lamprou", aldus technisch directeur Jan Streuer. "Daarom vinden we het ook niet zo erg dat die jongens weg willen, want op een gegeven moment verliezen ze de motivatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen