Barça bevestigt blessure Coutinho: 'maanden buitenspel'

30 december 2020, 12:44

Het zit Ronald Koeman voorlopig bepaald niet mee bij FC Barcelona. De Nederlandse oefenmeester leed dinsdagavond opnieuw duur puntverlies tegen Eibar (1-1) en zag tot overmaat van ramp ook Philippe Coutinho geblesseerd uitvallen. Mogelijk moet Koeman het enkele maanden stellen zonder de Braziliaan.

In de blessuretijd van het duel met Eibar ging Coutinho naar de grond, grijpend naar zijn knie. De aanvaller blijkt een kwetsuur aan zijn meniscus te hebben opgelopen en moet mogelijk lang toekijken. Gevreesd wordt dat Coutinho onder het mes moet. In dat geval kan Koeman volgens AS ruim vier maanden geen beroep doen op de aanvaller. De club zelf heeft het nieuws inmiddels bevestigt, maar wil nog geen datum op zijn rentree plakken.

Het huwelijk tussen Coutinho en FC Barcelona is sowieso al geen succesverhaal. De Catalaanse grootmacht betaalde in januari 2018 liefst 120 miljoen euro voor de sterspeler van Liverpool, maar werd nog nauwelijks terugbetaald. Dit seizoen stond de rechtspoot acht keer in de basis, waarin hij tweemaal scoorde en twee treffers voorbereidde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen