'Zirkzee moet Dost opvolgen bij Eintracht Frankfurt'

30 december 2020, 11:23

Eintracht Frankfurt is bij de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Joshua Zirkzee. De talentvolle aanvaller komt bij Bayern München niet in de plannen voor en mag op tijdelijke basis vertrekken. Eintracht is juist op zoek naar een nieuwe aanvaller, nu het Bas Dost is kwijtgeraakt aan Club Brugge.

Volgens de Frankfurter Allgemeinen Zeitung staat Zirkzee hoog op het verlanglijstje van de middenmoter, waar Dost een vaste basisspeler was. De negentienjarige aanvaller heeft echter meerdere clubs voor het uitkiezen. Volgens Sky Germany heeft ook FC Köln wel oren naar zijn komst. Afgelopen zomer waren er ook clubs in de Eredivisie die Zirkzee op de radar hadden.

Vorig seizoen was Zirkzee nog tweede keuze achter Robert Lewandowski, maar de jeugdinternational is in de pikorde gedaald door de komst van Eric Maxim Choupo-Moting. Zirkzee schopte het dit seizoen pas tot 91 minuten in de Bundesliga en lijkt een verhuur nodig te hebben om zijn loopbaan een impuls te geven. "Het is belangrijk om wedstrijden te spelen", beaamde hij enkele maanden geleden in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen