Wolves aast op Costa, Eriksen mogelijk in ruildeal

30 december 2020, 08:59

Diego Costa heeft zijn contract bij Altético Madrid per direct laten ontbinden. De Spaanse club motiveerde dat besluit met 'persoonlijke redenen', waardoor hij gratis op te pikken is voor andere clubs. Er zouden al wat ploegen zijn die interesse hebben in de komst van de Spaanse international.

Volgens The Times heeft Wolverhampton Wanderers wel oren naar de komst van de aanvaller. De Wolves bezetten de twaalfde plaats en kunnen wel een aanvallende versterking gebruiken. Dat Costa transfervrij is, maakt hem voor veel clubs interessant. Wél draagt de spits, die dit jaar niet in de plannen voorkomt van Atlético Madrid, hoge salariskosten met zich mee.

Ook de Daily Mail verwacht dat er binnenkort een transfer beklonken wordt. Inter-coach Antonio Conte lijkt Christian Eriksen te willen verlossen bij zijn club. De Deen komt nauwelijks aan spelen toe en mag in januari vertrekken. Conte zint op een ruildeal met Paris Saint-Germain. De Milanese topclub hoopt Leandro Paredes te kunnen verleiden om naar de Serie A te komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen