Koeman realistisch: "Achterstand op Atlético is te groot"

30 december 2020, 08:45

FC Barcelona leed dinsdagavond alweer voor de achtste keer dit seizoen puntverlies en zakte daarmee naar de achtste plaats op de ranglijst. De formatie van Ronald Koeman bewees zichzelf een slechte dienst in eigen huis tegen SD Eibar, dat knap met 1-1 gelijkspeelde op bezoek in Camp Nou. Koeman was na afloop realistisch over de rest van het seizoen.

De achterstand op koploper Atlético Madrid bedraagt inmiddels zeven punten, terwijl de ploeg van Diego Simeone nog twee wedstrijden tegoed heeft. "We moeten realistisch zijn", sprak Koeman na afloop van het puntverlies. 'Alles is mogelijk, maar de achterstand op Atlético Madrid is nu wel erg groot. En dat is ook nog eens een team dat heel stabiel presteert."

Koeman zag Martin Braithwaite vanaf elf meter missen en dat een goal van de Deen werd afgekeurd na interventie met de VAR. De Nederlandse oefenmeester beaamde dat hij baalde dat Lionel Messi niet van de partij was. Zijn aanvoerder kampt met een enkelblessure. "Dat is zonde, want hij kan het verschil maken. Als hij er niet bij is, scoren we nóg moeilijker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen