Zidane ziet Hazard terugkeren en wil Isco en Marcelo niet kwijt

29 december 2020, 19:38

Zinedine Zidane hoopt dat Real Madrid het rumoerige kalenderjaar 2020 met een overwinning kan afsluiten. De regerend landskampioen treft Elche. De Spaanse pers speculeert vooral over mogelijke transfers van Marcelo en Isco en het blessureleed van Eden Hazard.

Want de Belg kwakkelde de voorbije periode wederom met blessures. Dat zit hem sinds zijn komst in de zomer van 2019 al voortdurend dwars. Tegen Elche zit hij in elk geval weer bij de wedstrijdselectie. zo geeft Zidane prijs tijdens de persconferentie in aanloop naar dat duel. "Deze week heeft hij weer meegetraind en nu willen we hem weer brengen. Hopelijk kan hij tegen Elche even meespelen."

Isco en Marcelo

Wie waarschijnlijk niet spelen, zijn Isco en Marcelo. Het duo moet het vooral doen met reservebeurten of kansen als invaller. Isco kan naar verluidt naar Arsenal of Sevilla, terwijl Marcelo ook geïnteresseerd zou zijn in een vertrek. Zidane wil het tweetal in elk geval niet kwijt. "Het is altijd moeilijk om spelers buiten de basis te laten. Dat is nou eenmaal het vervelende onderdeel van mijn werk." Maar, zo besluit hij. "Iedereen maakt hier kans op speelminuten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen