Clubloze Wilshere duikt op bij Championship-team Bournemouth

29 december 2020, 17:38

De ooit zo veelbelovende loopbaan van Jack Wilshere is behoorlijk in het slop geraakt. Het voormalig toptalent van Arsenal zit op 28-jarige leeftijd zonder werkgever en wacht nog op nieuwe aanbiedingen. Tot die tijd houdt hij zijn conditie op niveau bij Championship-club Bournemouth.

Wilshere is daar een oude bekende, want in het seizoen 2016/2017 werd hij door Arsenal een jaar verhuurd aan Bournemouth. Toen speelde die club nog in de Premier League, inmiddels is Bournemouth de nummer drie van het Championship. Wilshere zit zonder werkgever nadat zijn contract bij West Ham United in de zomer afliep.

De Engelse middenvelder, die veel last heeft gehad van blessures, verwacht niet dat hij een contract gaat tekenen bij Bournemouth. "Ik denk dat ze me niet nodig hebben", zei hij tegen Sky Sports. "Ze doen het uitstekend in de competitie en hebben genoeg goede middenvelders." Bournemouth staat derde in het Championship. Wilshere, die in 2016 zijn laatste interland voor Engeland speelde, kwam in zijn loopbaan tot 197 wedstrijden voor Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen