Bale opnieuw geblesseerd bij Spurs, Thiago hard op de weg terug

29 december 2020, 15:52

Gareth Bale (31) staat de komende tijd opnieuw buitenspel bij Tottenham Hotspur. De buitenspeler heeft wederom een blessure opgelopen, ditmaal aan zijn kuit. De Welshman staat naar verwachting enkele weken buitenspel bij de Spurs, terwijl Jürgen Klopp juist met goed nieuws kwam.

Dat heeft Tottenham Hotspur gecommuniceerd. Manager José Mourinho gaf aan dat Bale er minimaal enkele weken uitligt, na de blessure die hij opliep tegen Stoke City in de League Cup. Bale kwam mede door alle blessures tot slechts elf optredens bij Tottenham Hotspur, eerder stond hij al langs de kant met een knieblessure. Voor Steven Bergwijn is het relatief goed nieuws, aangezien hij mede door de blessure van Bale een basiplaats heeft onder José Mourinho.

Thiago hard op de weg terug

Verder gaf bij Liverpool manager Klopp een update over het herstel van Thiago (29). De middenvelder kwam tot dusver tot slechts twee optredens namens The Reds, waarna hij uitviel met een knieblessure. Die houdt hem al sinds oktober aan de kant bij Liverpool maar zijn rentree nadert. "Thiago heeft een deel van de training meegedaan", zei Klopp over zijn pupil.

"Maar of hij ook al in actie komen? Dat weet ik niet. Je kunt na één training niet meteen deelnemen aan een Premier League-wedstrijd", legde Klopp uit. "Het ziet er op dit moment goed uit voor Thiago, maar pas na komende week kan ik er meer over zeggen. Het plan is in elk geval dat hij vanaf aanstaande maandag (4 januari 2021, red.) weer volledig deelneemt aan alle trainingen." Voor die tijd speelt The Reds in elk geval nog tegen Newcastle United. Op 4 januari is Southampton de tegenstander in de Premier League. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen