'Denswil volgt Dost en keert als huurling terug in Brugge'

29 december 2020, 13:38

Stefano Denswil (27) wordt vermoedelijk de volgende Nederlander in de selectie van Club Brugge. Nadat de ploeg van Philippe Clement eerder al Bas Dost naar België haalde, staat ook voor de verdediger een overgang naar de Jupiler Pro League op de rol. Voor hem betekent het een comeback naar de club die hij in 2019 verliet.

Dat schrijven diverse Belgische media, waaronder Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad over de naderende transfer. Denswil zou zijn medische keuring zelfs al achter de rug hebben en eerst worden verhuurd voor een half jaar. Vervolgens kan hij mogelijk ook de blijvende overstap maken naar Club Brugge, waar hij tussen 2015 en 2019 ook al speelde.

Toen nam zijn huidige werkgever Bologna hem voor 6,5 miljoen euro, maar ditmaal staat hij dus voor de omgekeerde overstap. Onder Sinisa Mihajlovic is de Nederlandse verdediger zijn basisplaats kwijtgeraakt en moet hij de problemen achterin bij Club Brugge oplossen. Mede door veel blessureleed moest Clement puzzelen centraal in de verdediging. In totaal pakte hij al één beker en twee landstitels bij de Blauw-Zwarten.

Lees ook: Dost gekeurd en is Club-speler: "Vlammen als een gek"

In navolging van Noa Lang, aanvoerder Ruud Vormer en kersverse aanwinst Dost moet Club Brugge de koppositie beethouden die het momenteel heeft in België. Ook speelt de ploeg nog altijd Europa League-voetbal, waarin Dinamo Kiev de opponent is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen