Haaland noemt Van Dijk een van de beste verdedigers ter wereld

28 december 2020, 21:48   Bijgewerkt: 28 december 2020, 21:59

Virgil van Dijk behoort wat verdedigen betreft tot de absolute wereldtop. Dat vindt ook topspits Erling Haaland. In gesprek met het Noorse VG noemt hij de Nederlander een van de drie beste verdedigers ter wereld. Sergio Ramos en Kalidou Koulibaly maken het lijstje compleet.

"Ik heb tegen heel wat goede verdedigers gespeeld", reageerde Haaland op de vraag. "Ik moet zeggen dat de top drie van de wereld Sergio Ramos, Virgil van Dijk en Kalidou Koulibaly zijn. Dat zijn drie goede, sterke en slimme centrale verdedigers." Haaland trof Van Dijk als speler van RB Salzburg in de groepsfase van de Champions League in 2019. Ook komend jaar zullen de twee weer tegenover elkaar staan: Nederland en Noorwegen zijn aan elkaar gekoppeld in de WK-kwalificatie en treffen elkaar voor het eerst op 1 september.

Haaland schitterde dit jaar in het shirt van Borussia Dortmund, maar kwam de afgelopen weken door een hamstringblessure niet in actie. Na de winterstop verwacht hij weer terug te komen, zo gaf hij in hetzelfde interview aan. Hij mikt daarbij op de eerste wedstrijd, op 3 januari thuis tegen VfL Wolfsburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen