'Ndayishimiye in het vizier van Ajax en Nice'

28 december 2020, 21:31   Bijgewerkt: 28 december 2020, 21:48

Mike Trésor Ndayishimiye is mogelijk niet lang meer in het shirt van Willem II te bewonderen. Naar verluidt staat de aanvallende middenvelder die ook als buitenspeler uit de voeten kan in de belangstelling van zowel het Franse Nice als van Ajax. Een bod van beide clubs zal voorlopig nog wel uitblijven.

Dat meldt het Franse L'Équipe. De krant heeft het daarbij vooral over de interesse van de Franse ploeg. De zes assists die hij in de afgelopen veertien wedstrijden gaf zouden de interesse van Nice hebben gewekt. Op korte termijn hoeft echter geen akkoord te worden verwacht: het binnenhalen van een centrumverdediger heeft meer prioriteit.

De interesse van Ajax is niet nieuw: afgelopen zomer werd ook al gemeld dat de Amsterdammers geïnteresseerd zouden zijn. Of het dit keer wel van een transfer komt, zal moeten blijken. Trésor staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Willem II, nadat hij vorig seizoen al gehuurd werd van NEC. Daarvoor speelde de Belg in de jeugdopleiding van Anderlecht. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen