El Ghazi: "Heb mijn kans met beide handen aangegrepen"

28 december 2020, 20:48   Bijgewerkt: 28 december 2020, 21:02

Anwar El Ghazi had maandagavond bij Aston Villa opnieuw een hoofdrol met zijn gelijkmaker die de eindstand tegen Chelsea op 1-1 bepaalde. Het was alweer zijn vijfde treffer in vijf wedstrijden tijd. "Ik ben erg blij", reageerde hij na afloop. "Als je gelijkspeelt tegen Chelsea - een erg goede ploeg - is dat een goed resultaat."

"Ik kreeg een kans en heb die met beide handen aangegrepen", vertelde El Ghazi aan Engelse media na afloop van de wedstrijd. "Ik ben in goede vorm en voel me sterk. Het is moeilijk om zo veel wedstrijden te spelen in korte tijd, want ik ben er niet aan gewend. Ik heb meer dan een maand niet gespeeld. Ik ben op de goede weg. Het is altijd goed om te scoren en het team te helpen."

Niet alleen El Ghazi, maar heel Aston Villa doet het momenteel uitstekend. De ploeg staat vijfde in de Premier League en verloor de laatste vijf wedstrijden niet. "We doen het heel goed. We hebben een goede ploeg en iedereen begint op elkaar ingespeeld te raken. We zijn een collectief, dat is erg belangrijk. We proberen nu wedstrijden te winnen, in plaats van genoegen te nemen met een punt."

Over zijn verwachtingen voor 2021 blijft El Ghazi bescheiden. "Je weet het nooit, maar we bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. We hebben een lastig programma, met eerst Manchester United (1 januari, red.). Laten we eerst naar die wedstrijd kijken, voor we het over Europees voetbal gaan hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen