'Braziliaanse spits Brenner aangeboden bij Ajax'

28 december 2020, 19:11   Bijgewerkt: 28 december 2020, 19:21

De Braziliaanse Brenner Souza da Silva zou de aanvallende versterking kunnen zijn waar Ajax naar op zoek is. De spits van Sao Paulo is volgens clubwatcher Mike Verweij aangeboden bij de Amsterdammers. Brenner, zoals de voetbalnaam van de Braziliaan luidt, zou twaalf miljoen euro moeten kosten, plus enkele bonussen.

"Dat is wel heel interessant", begon Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf toen de naam van Brenner viel. "Hij is 20, wordt 21 in januari. Op dit moment is hij topscorer van de Braziliaanse competitie (vierde op de topscorerslijst, red.) en hij is bij Ajax aangeboden. Hij moet wel veel kosten: twaalf miljoen plus bonussen."

Verweij verwees naar landgenoten David Neres en Antony, die beiden ook van Sao Paulo naar Nederland werden gehaald. "Het is weer een speler van Sao Paulo. Misschien is het wel drie keer prijs. Het schijnt een heel goede spits te zijn, een talent. Hij is aangeboden en Ajax weet wat hij moet kosten, dus de beslissing ligt echt in Amsterdam."

Van concurrentie heeft Ajax volgens de clubwatcher weinig te vrezen. "Er worden ook andere clubs genoemd die hem op de korrel zouden hebben, maar dat was bij Antony ook zo. Ajax heeft inmiddels wel zo'n netwerk in Brazilië dat ze er goed op staan en dat spelers en zaakwaarnemers het heel interessant vinden om naar Ajax toe te gaan. Wat Ajax zelf gaat beslissen, weet ik niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen