'FC Utrecht gaat langdurige samenwerking aan met Hake'

28 december 2020, 17:23   Bijgewerkt: 28 december 2020, 17:37

René Hake heeft vandaag te horen gekregen dat hij ook na de winterstop trainer van FC Utrecht blijft. Hake nam de honneurs waar na het plotselinge vertrek van John van den Brom, maar hoopte zelf dat zijn interim-trainerschap werd omgezet in een vaste functie. Volgens meerdere bronnen gaat de club Hake voor langere tijd vastleggen.

De Telegraaf, het Algemeen Dagblad en Voetbal International konden het nieuws maandagmiddag allemaal bevestigen. Zondag werd al bekend dat Utrecht vandaag om tafel wilde met de trainer. Dat is gebeurd en in dat gesprek zijn beide partijen het eens geworden over een definitieve aanstelling. De samenwerking zal langer duren dan alleen het restant van het huidige seizoen. 

Gezien de resultaten is het besluit van FC Utrecht enigszins opmerkelijk te noemen. Hake won in zijn negen wedstrijden als interim-trainer slechts één keer, met 2-3 bij FC Emmen. Toch zag zowel technisch directeur Jordy Zuidam als eigenaar Frans van Seumeren genoeg aanknopingspunten om toch een langere verbintenis aan te gaan. 'Zij zagen vanaf de tribune een strijdbaar elftal dat meermaals te weinig kreeg', schrijft Voetbal International. Ook de spelersgroep zou graag met Hake door willen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen