Solskjaer voorspelt contractverlenging voor Cavani

28 december 2020, 15:46

Ole Gunnar Solskjaer verwacht dat Edinson Cavani ook na het huidige seizoen voor Manchester United zal spelen. De Uruguayaanse aanvaller die deze zomer transfervrij werd aangetrokken, heeft indruk gemaakt op de trainer. Solskjaer verwacht dat de 33-jarige Cavani nog wel een aantal jaar mee kan.

Cavani heeft bij Manchester United een contract tot de zomer van 2021, met een optie voor nog een jaar extra. Solskjaer verwacht dat deze gelicht gaat worden. "Edinson kan nog een paar jaar vooruit", legde de Noor uit, geciteerd door BBC. "Hij heeft een geweldige indruk gemaakt en ik heb vertrouwen in hem."

Vooralsnog moest Cavani het in Manchester vooral met invalbeurten doen, maar Solskjaer ziet hem absoluut als basisspeler. "Een speler met zijn kwaliteiten kan je als niks anders dan dat zien. Ik heb vertrouwen in hem en hij zal waarschijnlijk vaker wel starten dan niet."

Cavani sloot aan bij Manchester United nadat hij besmet was met het coronavirus. Daardoor begon hij met een trainingsachterstand. Daarna viel hij enkele keren in, maar moest hij in december met een lichte blessure opnieuw drie wedstrijden missen. In totaal speelde Cavani dit seizoen over alle competities gezien dertien wedstrijden, waarvan slechts vier als basisspeler. Hij was daarin goed voor vier doelpunten en twee assists. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen