NEC meteen na Kerst het veld op: "Ja, het is heel anders"

28 december 2020, 15:08

De selectie van NEC heeft geen vakantie. De ploeg van Rogier Meijer stond zondagochtend, daags na tweede kerstdag, namelijk alweer op het veld. Daar is volgens de hoofdtrainer bewust voor gekozen.

"Eigenlijk wel lekker, ondanks de weersomstandigheden", vond trainer Meijer. Normaal is de ploeg vrij tussen Kerst en oud en nieuw, maar dat is dit jaar dus niet. "Zaterdag was het nog tweede kerstdag. Dus lekker gegeten thuis. Maar vanochtend alweer getraind en dat voelde goed. Ik zei vanochtend al tegen een paar jongens voor de gein: de beste wensen. Want normaal zit oud en nieuw er ook nog tussen. Ja, het is heel anders. Maar het hele jaar is al heel anders. Ik heb niet het idee dat de jongens daar wakker van liggen", zegt de coach tegen Omroep Gelderland.

Ondertussen gooide storm Bella nog enigszins roet in het eten op het trainingsveld, zag Meijer. "Oh ja, zo heet die storm, ja. Maar we hadden het aardig voor elkaar op het kunstgras. Er zat goede beleving in. We moeten straks onze wedstrijden winnen, eerst Telstar volgende week. Want door die nederlaag tegen Oss zijn we een beetje afgehaakt. Maar er zijn nog 21 wedstrijden. De stand wordt echt gemaakt in januari en februari."

NEC staat vijfde in de Eerste Divisie en hervat de competitie komende zondag tegen Telstar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen