Koeman verwacht Dembélé terug en verdedigt Messi

28 december 2020, 13:45

Ronald Koeman kan dinsdagavond zeer vermoedelijk weer beschikken over Ousmane Dembélé. De Franse aanvaller lag een tijdje uit de roulatie vanwege hamstringproblemen, maar de Nederlandse coach verwacht hem weer bij de wedstrijdselectie te hebben tegen Eibar SD. "Als hij goed traint, dan is hij klaar om erbij te zijn."

Dat zei Koeman in aanloop naar de persconferentie over de wedstrijd tegen Eibar. Dembélé raakte met een spierblessure in de ziekenboeg en lag een kleine maand uit de roulate. Verder ging het tijdens de persconferentie veel over het interview dat Lionel Messi zondagavond gaf tegenover La Sexta. "Leo kampte nog met een lichte enkelblessure, dus hebben we hem langer vrijaf gegeven", zei Koeman over de afwezigheid van Messi.

"Ik denk dat het perfect is voor hem om een ??interview te geven zo zijn mening te uiten", zei Koeman. "Het enige dat wij kunnen doen, is om zorgen dat we het optimale uit Messi halen." Over de geruchten dat Messi vanwege Mauricio Pochettino naar Paris Saint-Germain zou gaan, was Koeman duidelijk. "Welke keuze Messi ook maakt, hij gaat echt niet alleen vanwege een trainer naar een bepaalde club."

Lees ook: Realistische Messi is 'happy' en overweegt zelfs bij te tekenen

Ook werd Koeman gevraagd naar de spectaculaire ontwikkeling van Pedri. "Hij heeft een geweldige toekomst voor zich", loofde Koeman het recent achttien jaar geworden talent. "Met name omdat hij weet wat hij moet doen en laten om in de top te spelen." Ook hoopte de Nederlandse coach dat in 2021 er een beter FC Barcelona staat dan in 2020. "Want dit was een heel moeilijk jaar voor de club", aldus Koeman. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen