'Basacikoglu kan alweer transfervrij vertrekken bij Trabzonspor'

28 december 2020, 12:27

Bilal Basacikoglu (25) staat mogelijk voor een transfer naar Duitsland. De voormalig Feyenoorder staat onder contract bij Trabzonspor, maar komt daar maar amper aan de bak dit seizoen. De vleugelaanvaller heeft met zijn werkgever afgesproken dat hij zonder een vaste plek in het elftal, transfervrij mag vertrekken in de komende winterstop.

Dat schrijven diverse Turkse media althans. Diverse Duitse clubs worden gelinkt aan Basacikoglu, maar als dat niets wordt, zou er ook interesse zijn vanuit Turkije. Zelfs Nederland wordt gelinkt aan de nieuwe bestemming van Basacikoglu, die in totaal tot negentien officiële wedstrijden kwam voor zijn Turkse werkgever.

Basacikoglu – die eerder onder contract stond bij sc Heerenveen en Feyenoord – vertrok ruim twee jaar geleden voor anderhalf miljoen euro naar Kayserispor, maar die club kampte met financiële problemen, waardoor de aanvaller ondanks een doorlopend contract transfervrij kon vertrekken. Een zelfde scenario lijkt nu ook bij Trabzonspor, dat eerder al afscheid nam van veel dure krachten, uit te komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen