'Heerenveen sorteert met Halilovic voor op Veerman-vertrek'

'Heerenveen sorteert met Halilovic voor op Veerman-vertrek'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 december 2020 – De kans is groot dat sc Heerenveen de spelersgroep deze winter van een impuls gaat voorzien. De Friezen willen de selectie komende transferpeiode versterken met Tibor Halilovic, een neefje van voormalig Heerenveen-speler Alen Halilovic. Hij moet overkomen van HNK Rijeka. Volgens Voetbal International is de deal bijna rond.

De Kroatische club won onlangs van AZ in de Europa League, waardoor de Alkmaarders uitgeschakeld werden in het toernooi. Halilovic kan in Friesland een meerjarig contract gaan ondertekenen en met de komst van de creatieve middenvelder sorteert de club alvast voor op een mogelijk zomers vertrekt van Joey Veerman. De 25-jarige Halilovic stond in de zomer ook al in de belangstelling van Heerenveen, maar destijds gooide een blessure roet in het eten. Nu lijken alle seinen wel op groen te staan.

Halilovic brak door als talent bij Dinamo Zagreb en speelde daarna voor Lokomotiva Zagreb en Wisla Krakau in Polen. Inmiddels is hij al twee jaar basisspeler bij Rijeka.

Reacties

gerelateerd