Geduld doelman Hahn wordt beloond met Anderlecht-stap

28 december 2020, 10:37   Bijgewerkt: 28 december 2020, 12:54

Er staat Warner Hahn een mooi avontuur te wachten. De 28-jarige doelman staat op het punt om zich te verbinden aan Anderlecht, dat hem gaat vastleggen als concurrent van voormalig Willem II-keeper Timon Wellenreuther omdat eerste keeper Hendrik Van Crombrugge lang uit de roulatie ligt. Maandag wordt Hahn medisch gekeurd.

De 28-jarige keeper vertrok in de zomer transfervrij bij sc Heerenveen en had zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur. Lange tijd bleef het stil, maar zijn geduld is nul eindelijk beloond met de belangstelling van de Belgische grootmacht. "Warner wordt de concurrent van Timon Wellenreuther, indien de samenwerking van beide kanten goed bevalt is er de intentie na dit seizoen langer met elkaar verder te gaan", zo legt zaakwaarnemer Revien Kanhai uit aan Voetbal International.

"We hebben behoorlijk lang gewacht met het maken van een keuze omdat Warner heel duidelijk wist wat hij als volgende stap in zijn carrière wilde", zegt de agent van Forza Sports Group. "We zijn er ontzettend blij mee dat het tot een positief vervolg is gekomen met Anderlecht." Hahn vertrok in de zomer na een dienstverband van drie jaar bij Heerenveen en gaat nu zijn eerste buitenlandse avontuur aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen