Bergwijn verwacht snel einde aan zijn doelpuntendroogte

27 december 2020, 20:38

Steven Bergwijn (23) verwacht snel weer te scoren namens Tottenham Hotspur. De buitenspeler stond dit seizoen nog niet op het scoreformulier namens zijn ploeg, ondanks dat hij al wel veel minuten maakte. Desondanks zit de buitenspeler naar eigen zeggen goed op zijn plek en is hij ambitieus voor dit seizoen.

Dat vertelt hij tegenover Ziggo Sport. "Ik heb nu andere opdrachten gekregen, vaak moet ik met de back mee en dan is het voor mij lastiger om in scoringssituaties te komen", legt Bergwijn uit. "Sowieso heb ik ook wat pech gehad: bijvoorbeeld de bal tegen Liverpool op de paal. Negen van de tien keer gaat hij erin. Het is belangrijker dat je in zulke situaties komt, dan ga je ze wel maken."

Lees ook: Mourinho verdedigt Bergwijn: "We doen het met z'n allen"

Want van coach José Mourinho voelt Bergwijn veel vertrouwen. "Hij is eerlijk en praat veel met me. Een goed mens, een goed persoon, die alles voor zijn spelers doet en voor zijn spelers door het vuur zal gaan", aldus Bergwijn. "We hebben een goede band, hij is als een vaderfiguur."

Hoewel de Nederlander niet altijd speelt, is hij wel blij met zijn rol bij de Spurs. "Alle belangrijke wedstrijden heb ik gespeeld, maar we hebben veel goede spelers en heel veel wedstrijden. Dus het is onmogelijk om alles te spelen. Of we voor de prijzen moeten gaan? Ja, dat moeten we durven uit te spreken. Daar hebben we ook de spelers voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen