Van Galen: "Koopmeiners moet naar Sevilla gaan"

27 december 2020, 15:41

Teun Koopmeiners behoort wekelijks tot de uitblinkers bij AZ en neemt zijn ploeg geregeld bij de hand. De aanvoerder van de Alkmaarders staat op de radar van diverse Europese terug en lijkt in ieder geval bezig aan zijn laatste maanden in de Eredivisie. Ook Russische clubs zouden interesse hebben, maar dat wordt Koopmeiners sterk afgeraden.

Spartak Moskou strikte eerder al Guus Til, die zijn carrière sindsdien in een neerwaartse spiraal zag belanden. Voormalig AZ-speler Barry van Galen vreest voor eenzelfde scenario voor Koopmeiners. "Die jongen is klaar om een stap te maken", zegt Van Galen tegen NH Sport. "Hij moet naar Sevilla. Je leest Spartak Moskou, maar dat is niets voor hem. Hij heeft alles, ook in de profbeleving. Dat vinden clubs belangrijk, het is een leider en kan alles goed verwoorden." 

Daar sluit Piet Keur, die tevens een verleden bij AZ heeft, zich bij aan. Keur denkt dat er geen spannende titelrace gaat komen. "Ajax wordt met gemak kampioen. PSV is achterin te kwetsbaar. AZ doet nog wel een beetje mee, maar ik denk niet dat ze het redden", aldus Keur. AZ kan de achterstand op Ajax met een zege op FC Utrecht verkleinen tot vijf punten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen