Van Seumeren: "Aanblijven Hake heel serieuze optie"

27 december 2020, 15:20

De kans lijkt groot dat René Hake ook na de jaarwisseling aan het roer staat bij FC Utrecht. Hake volgde twee maanden geleden de plotseling naar KRC Genk vertrokken John van den Brom op als hoofdtrainer, maar slaagde er nog niet in een goede reeks neer te zetten met zijn ploeg. Vorige week boekten de Domstedelingen de eerste zege onder de interim-coach, door met 2-3 te winnen bij FC Emmen.

Volgens eigenaar Frans van Seumeren is Hake een van de meest serieuze opties om ook na de winterstop actief te blijven. "We nemen de beslissing na de wedstrijd van vandaag, maar tot nu toe zijn we tevreden met René. Hij is een veeleisende trainer met een sterke persoonlijkheid. Ook heeft hij de discipline hoog aangeschreven", complimenteert hij de hoofdtrainer in gesprek met FOX Sports.

Daarmee lijkt Hake favoriet voor de klus in 2021. "Dat is een heel serieuze optie, inderdaad." De laatste weken wordt er veelvuldig gespeculeerd over de komst van Mark van Bommel en Wesley Sneijder, die de tranersklus op zich zouden moeten nemen. Dat gerucht wordt echter getackeld door Van Seumeren. "Daar heb ik niet over nagedacht. Die kans acht ik dan ook niet groot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen