Klopp vreest voor fans: "Lijkt me niet logisch dat het zo doorgaat"

27 december 2020, 13:04

In Engeland ontstaat de laatste dagen veel ophef over de toestemming voor bepaalde voetbalclubs om fans te ontvangen op de tribune. Liverpool is een van de clubs die 2000 supporters toe mag staan op Anfield, terwijl het coronavirus nog altijd flink huishoudt. Coach Jürgen Klopp begrijpt dat de meningen daarover verdeeld zijn en vreest voor opnieuw lege stadions.

Omdat het qua besmettingen relatief meevalt in Liverpool, zijn fans in beperkte mate welkom in het stadion. "Als club kan je er niets aan doen", zegt de Duitser op de persconferentie in aanloop naar het duel met West Bromwich Albion. "Het is niet zo dat wij invloed hebben op een besluit. Het zegt nu iets over de mensen in Liverpool, waarschijnlijk. Er is weken geleden al massaal getest. Maar ik ben geen specialist, dus ik weet natuurlijk niet of dat invloed heeft gehad."

Klopp kreeg de ophef van de laatste dagen mee. "Als wij tweeduizend mensen mogen toelaten en andere clubs niemand, kan ik me voorstellen dat daar over gesproken wordt. Als het aan mij ligt, blijven we doorgaan met toeschouwers in de stadions te laten. Maar met de nieuwe maatregelen, lijkt het me niet logisch dat het zo blijft doorgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen