VVV speurt naar middenvelder: "Zijn kwetsbaar"

27 december 2020, 12:16

VVV-Venlo beleefde een krankzinnig 2020. De degradatiekandidaat ging dit seizoen met recordcijfers onderuit tegen Ajax (0-13), maar houdt zich tot dusverre redelijk staande in de Eredivisie. De Venlonaren bezetten de zestiende plaats, maar hebben na de winterstop de concurrentie scherp in het vizier. Met een versterking moet VVV zich behoeden voor degradatie.

Technisch directeur Stan Valckx zoekt vooral naar een extra middenvelder. "We zijn wat kwetsbaar als Danny Post geschorst is, soms is het makkelijk als je twee brekers op het middenveld hebt", vertelt hij op het clubkanaal van VVV. "We zijn aan het kijken naar een extra controleur. Natuurlijk moet iedere speler die wij halen op meerdere posities kunnen spelen. Daar zijn we nu naar aan het kijken. We hebben enkele kandidaten, maar er is nog geen akkoord."

Valckx geeft wat extra inzicht in de samenstelling van de huidige selectie. "Wij wilden aan het begin van het seizoen e nodige ervaring toevoegen aan de selectie, omdat we van de 25 spelers een stuk of tien spelers hebben die twintig jaar of jonger zijn. We vonden het belangrijk dat er een goede mix ontstond. In de basis was het vrij smal, maar we kunnen niet ver over het budget heen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen