'Beckham en Inter houden situatie Messi in de gaten'

27 december 2020, 12:16

Lionel Messi lijkt deze winter nog altijd af te stevenen op een vertrek bij FC Barcelona. De Argentijnse sterspeler aasde afgelopen zomer al op een vertrek, maar slaagde er toen niet in om zijn wens in te willigen. Desondanks zijn er na de jaarwisseling opnieuw kapers op de kust. Het Inter Miami van David Beckham voegt zich in het lijstje geïnteresseerden.

Terwijl in Europa vooral Manchester City en Paris Saint-Germain een gooi willen doen naar zijn krabbel, is ook MLS-club Inter Miami serieus. De club van Beckham wil de superster dolgraag naar de Verenigde Staten halen, weet Mundo Deportivo. Messi zou zich aangetrokken voelen tot de Amerikaanse manier van leven en verliefd zijn op de stad Miami. Messi heeft er zelfs al een appartement gekocht.

Beckham en Messi hebben al jarenlang een goede band, waar de Engelsman gebruik van hoopt te maken. Beckham gaat volgende maand proberen Messi te overtuigen. Dat zal volgens het Spaanse medium niet makkelijk zijn. Messi zou het liefst pas na het WK van 2022 naar de Major League Soccer verkassen. Beckham denkt overigens nog na over een andere manier om Messi te verleiden. Deze zomer probeerde hij al vriend Luis Suárez naar Inter te halen, maar hij koos voor Atlético Madrid. Suárez is eveneens dol op Amerika. Een hereniging in de MLS tussen hem en Messi zou Beckham het beslissende zetje in de juiste richting kunnen geven.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen