'Verdeeldheid in Arsenal-selectie over situatie Özil'

27 december 2020, 08:55   Bijgewerkt: 27 december 2020, 09:05

Mesut Özil is bij Arsenal in korte tijd uitgegroeid van spelmaker tot banneling. De 32-jarige middenvelder komt niet in de plannen voor van trainer Mikel Arteta en ruziede openlijk met zijn coach. Özil zit niet meer bij de wedstrijdselectie en lijkt af te stevenen op een vertrek. Toch is er een deel van de selectie die hoopt op een langer verblijf.

Een deel van de spelersgroep heeft volgens The Telegraph bij Arteta aangegeven dat ze graag willen dat Özil terugkeert in de selectie, om The Gunners uit het dal te kunnen helpen. Arteta liet de Duitse Turk in zijn eerste tien duels als coach in de basis starten, maar besloot na de coronastop geen beroep meer te doen op de linkspoot. Hij werd zelfs niet ingeschreven voor diverse competities.

Arsenal bezet momenteel de veertiende plaats in de Premier League en deed zaterdagavond uitstekende zaken door met 3-1 te winnen van stadgenoot Chelsea. Daarmee kreeg Arteta eindelijk weer lucht. Via Twitter complimenteerde Özil zijn teamgenoten. "Erg gelukkig voor onze jonge spelers van vandaag. Ze speelden met trots en geen angst. Dit zijn drie cruciale punten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen