Arteta dolblij na zege: "Hopelijk is dit het keerpunt"

26 december 2020, 22:10

Arsenal weet na weken in de negatieve sferen eindelijk weer wat winnen is. De Londenaren speelden een sterke wedstrijd tegen Chelsea en wonnen met 3-1. Daarmee boekte Arsenal in de Londen Derby de eerste zege in acht Premier League-wedstrijden. De onder vuur liggende coach Mikel Arteta was logischerwijs opgelucht na afloop.

Arteta kon zijn glimlach na afloop voor de camera van Sky Sports niet onderdrukken. "Het is echt een enorme opluchting voor ons. We waren erg teleurgesteld, vooral door de resultaten van de laatste weken. De spelers leden eronder, ook onze fans leden eronder. We hadden deze zege nodig. De laatste acht weken waren zo ongelukkig en frustrerend. Het is dus een grote dag voor ons."

Uitgerekend Chelsea diende als de perfecte remedie voor Arsenal. "Het kan bijna niet mooier dan winnen in de Londense Derby op Boxing Day, doelde Arteta op het duel met Chelsea. "Hopelijk is dit het keerpunt. Laten we snel verder gaan, we hebben nog veel dingen die een stuk beter moeten." Arsenal bezet momenteel de veertiende plaats in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen