Maldini rekent op rustige window: "Misschien buitenkansje"

26 december 2020, 21:45

AC Milan gaat momenteel fier aan kop in de Serie A en hoopt de koppositie na de winterstop vast te kunnen houden. Milan verkeerde de laatste jaren in een diepe sportieve crisis, maar beleeft tot nu toe een droomseizoen. Volgens Paolo Maldini, bestuurslid van de Rossoneri, gaat zijn ploeg niet actief de transfermarkt op.

Maldini denkt dat het er de komende maand rustig aan toe zal gaan bij Milan. "Het zal ons zeker niet gaan verstoren", zegt hij in gesprek met Rai 2. Een transfer uitsluiten doet hij echter niet. "Misschien zijn we creatief en gaan we op zoek naar een buitenkansje. Het geheim is om te geloven in wat we doen en in onze spelers."

Bij Milan is Zlatan Ibrahimovic de grote ster. De 39-jarige Zweed kampt momenteel met een blessure, maar moet de ploeg na de jaarwisseling weer aan goals gaan helpen. Logischerwijs wordt Maldini gevraagd of er een stand-in moet komen voor Ibra. "We hebben veel alternatieven voorin, dat zijn jonge jongens waarin we vertrouwen. We hebben ze de laatste weken veel laten spelen en zijn nog altijd koploper."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen