Lampard ziet Chelsea niet als titelkandidaat: "Stap voor stap"

25 december 2020, 13:18

In de ogen van Frank Lampard kan Chelsea nog niet als titelkandidaat worden gezien. De Engelse grootmacht kocht in de zomer flink in, maar staat op de teleurstellende vijfde plaats. Volgens de trainer zijn er meerdere redenen waarom het nog niet lukt om bovenin mee te doen.

Met name de voorbereiding op het seizoen verliep rommelig, zegt Lampard. "In het begin hadden we enkele nieuwe spelers die kwamen terwijl andere spelers er nog niet waren. We misten een goede voorbereiding, waardoor we wisselvallig werden in de competitie. We hebben een goede reeks neergezet en zagen veel verbetering in de ploeg. We willen graag alle prijzen winnen, maar moeten beseffen dat het stap voor stap gaat. We hebben al wat stappen gezet en ik voel dat er nog meer in zit."

Lampard, die met Chelsea op Boxing Day tegen Arsenal speelt, beseft dat de verwachtingen wel erg hoog waren. "We kochten spelers, maar zij hebben ook tijd nodig. Daarom wil ik nu nog niet teveel concrete doelen stellen. We willen het gat dat Liverpool en Manchester City hebben geslagen, graag dichten. Dan moeten we constanter worden. Daar werken we hard aan", besluit de Engelsman in gesprek met Sky Sports.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen