Schuurs tevreden bij Ajax: "Voel me op mijn plek"

25 december 2020, 09:49   Bijgewerkt: 25 december 2020, 09:54

Perr Schuurs is happy in Amsterdam. De centrale verdediger maakt dit seizoen ontzettend veel minuten in de basiself van Ajax en voelt zich een gewaardeerde kracht bij de koploper van Nederland. "Ik ben nu basisspeler. Dat was van tevoren mijn doelstelling. Ik ben daar heel blij mee. Ik voel me op mijn plek hier."

Dat vertelt hij tegenover 1Limburg. Over alle competities maakten alleen Andre Onana (1800) en Dusan Tadic (1672) meer minuten dan Schuurs (1643) tot dusver. Toch is er ook regelmatig kritiek op het spel van de centrale verdediger, die 'nog niet de nieuwe Matthijs de Ligt is'. "Het is niet altijd leuk om te lezen. Maar je weet als je bij Ajax speelt dat je onder een vergrootglas ligt", stelt Schuurs over de kritische geluiden.

Toch maakte Schuurs ook indruk, bijvoorbeeld met zijn optredens tegen Liverpool in de Champions League, wat hem naar verluidt interesse opleverde vanuit The Reds. "Ik ben niet echt een voorstander van vroeg naar het buitenland gaan. Ik voel me hier op mijn plek dus ik wil hier nog wel een paar seizoenen spelen", maakt hij duidelijk.

Lees ook: Schuurs grijpt zijn kans: "Dat zegt me wel dat ik goed bezig"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen