Pasveer: "De tweede seizoenshelft wordt heel erg interessant"

24 december 2020, 22:30

Remko Pasveer zit niet bij de pakken neer na de teleurstellende afsluiting van de eerste seizoenshelft met Vitesse. De Arnhemmers sloten woensdag het jaar af met een 3-1 nederlaag bij AZ. Een paar dagen eerder won Vitesse nog met 1-0 van Feyenoord.

Tevreden kijkt Pasveer terug op de afgelopen maanden. Vitesse presteert boven verwachting en gaat als (gedeeld) nummer drie de winterstop in. Tegen de andere clubs die in de top-vijf staan veroverde Vitesse zes punten in vier wedstrijden. "We zijn in elke topper overeind gebleven. Sterker, we waren telkens beter. Ajax was geraffineerd en tegen Feyenoord wankelden we het laatste halve uur. Maar wij tellen mee. We hebben onze punten volledig verdiend", stelt Pasveer in gesprek met De Gelderlander.

Pasveer ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. "In januari spelen alle toppers tegen elkaar. Dat levert onderling puntenverlies op. Voor ons liggen er dus kansen. We zitten in een flow en daarom vind ik een korte winterstop een voordeel. Maar laten we ons niet rijk rekenen. We moeten in het nieuwe jaar vol aan de bak. De tweede seizoenshelft wordt heel erg interessant", voorspelt de ervaren doelman.

In de voorbereiding kreeg Pasveer al het gevoel dat het een mooi seizoen kon worden. "Dat zat in de sfeer. In de werkwijze van de trainer. En vooral in de speelwijze en het systeem. De filosofie sloeg aan. Daarna viel meteen alles op zijn plaats. Ook belangrijk. Er heerst nu rust bij de club Vitesse. Dat is te danken aan de staf en technisch directeur Johannes Spors. In alles staat de club er goed op. Dat is wel eens anders geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen