Van der Sar: "Wij kijken naar Bayern, Barça en Real Madrid"

24 december 2020, 19:26   Bijgewerkt: 24 december 2020, 20:15

Edwin van der Sar benadrukt dat de coronacrisis de plannen van Ajax niet in de war gooit. Nog altijd willen de Amsterdammers structureel aanhaken bij de Europese top. De algemeen directeur merkt dat er in de Eredivisie met enige jaloezie naar Ajax wordt gekeken.

"Ik weet dat een er hoop jaloezie is. Ze kopen spelers voor zoveel, ze hebben zoveel sponsoren, het stadion zit altijd vol. Dat klopt, maar wij kijken altijd omhoog. Wij kijken naar Bayern München, naar Barcelona, naar Real Madrid. Het jaar 18/19 willen wij vaker meemaken. Dat willen we komend jaar weer waarmaken", aldus Van der Sar bij Ajax TV.

De coronacrisis heeft de ambitieuze plannen van Ajax niet verstoord, stelt Van der Sar. "De ambitie is er nog steeds. Marc (Overmars, red.) heeft iets gezegd over een tusssenjaar. Dat tussenjaar is er alleen om er sterker uit te komen", vervolgt de directeur die merkt dat de transfersommen naar beneden gaan.

"Prima, dan kunnen we de spelers misschien nog langer houden. Het kan een gunstige factor van het geheel zijn als clubs door financiële problemen geen spelers meer bij ons kunnen kopen. Het is essentieel om kampioen te worden. Daar is alles op gebaseerd voor Erik en zijn mannen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen