Budweiser stuurt 160 keepers een cadeau na record Messi

24 december 2020, 17:42

Lionel Messi schreef dinsdag maar weer eens een record achter zijn naam. De Argentijnse superster maakte tegen Real Valladolid zijn 644ste doelpunt voor FC Barcelona en is nu de speler met de meeste goals op zijn naam voor één club. Om de mijlpaal te vieren, heeft het Amerikaanse biermerk Budweiser iets bijzonders bedacht.

Iedere keeper die een van de 644 doelpunten van Messi incasseerde, heeft een speciaal cadeau ontvangen van Budweiser. Het Amerikaanse bedrijf heeft 160 doelmannen één of meerdere bierflesjes cadeau gedaan. Ieder bierflesje is voorzien van een nummer, dat verwijst naar het doelpunt dat Messi heeft gemaakt. Zo ontving Real Valladolid-doelman Jordi Masip een flesje met nummer 644.

Diego Alves, voormalig doelman van Sevilla, heeft de meeste flesjes ontvangen (21). De in augustus gestopte Iker Casillas kan ook bijna een krat vullen (17). Onder meer Gianluigi Buffon en Jan Oblak hebben inmiddels via Twitter laten weten hun Messi-biertjes te hebben ontvangen.

Messi pakte dinsdag het record af van legende Pelé. 'Ik kan alleen maar iedereen bedanken die mij gedurende deze jaren heeft gesteund: mijn ploeggenoten, mijn familie, mijn vrienden en mijn supporters', schreef de Argentijn op zijn Instagram-pagina.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen