'Hellas Verona toont interesse in Feyenoorder Wehrmann'

24 december 2020, 15:22

Feyenoorder Jordy Wehrmann kan rekenen op interesse uit de Serie A. Naar verluidt is Tony D'Amico, de technisch directeur van Hellas Verona, geïnteresseerd in de 21-jarige middenvelder. Door het vele blessureleed bij Feyenoord kwam Wehrmann dit seizoen al zes keer in actie, waarvan één keer als basisspeler.

De interesse werd donderdagmiddag gemeld door Mikos Gouka, Feyenoord-watcher namens het Algemeen Dagblad. Hij vertelde daarbij dat dezelfde D'Amico ook verantwoordelijk was voor de transfer van oud-Feyenoorder Sofyan Amrabat, die via Club Brugge bij Hellas Verona belandde en vervolgens voor ruim tien miljoen euro werd doorverkocht aan Fiorentina.

Wehrmann was oorspronkelijk speler van Feyenoord Onder 21, maar door blessures van spelers als Leroy Fer, Jens Toornstra, Orkun Kökcü en João Teixeira, zat hij sinds speelronde vijf van de Eredivisie altijd bij de selectie van het eerste. Hij viel vijf keer in en begon één keer in de basis, thuis tegen FC Utrecht (1-1). Wehrmann speelde toen een hele wedstrijd en viel daarbij absoluut niet uit de toon. Vorig seizoen speelde de middenvelder op huurbasis bij FC Dordrecht. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen