Karsdorp belangrijk voor Roma: "Het was een geweldige reactie"

24 december 2020, 14:49   Bijgewerkt: 24 december 2020, 15:01

Rick Karsdorp maakte in 2017 de overstap van Feyenoord naar AS Roma, maar lijkt dit seizoen eindelijk echt zijn draai gevonden te hebben. Woensdagavond was hij met twee assists opnieuw belangrijk bij de 3-2 overwinning op Cagliari. Daarmee is de kater van de wedstrijd tegen Atalanta (een 4-1 nederlaag) vlak voor de feestdagen toch nog weggespoeld. 

"Het was een geweldige reactie van het team", zei Karsdorp na de overwinning van woensdagavond. "We wisten allemaal dat de tweede helft van de wedstrijd tegen Atalanta erg slecht was. Het was belangrijk om onszelf en anderen een reactie te laten zien. Ik geloof dat we dat hebben gedaan door deze overwinning. We hadden dingen beter kunnen doen, maar we hebben voor elkaar gevochten en gewonnen", citeerde de club op de eigen website.

"Om eerlijk te zijn waren we vandaag niet perfect", vervolgde de oud-Feyenoorder. "Vooral in de tweede helft misten we veel kansen. Dat was niet goed en moeten we beter doen. Het was niet makkelijk om te reageren na Atalanta, reageren en winnen was het belangrijkst. Nu kunnen we ons richten op de volgende wedstrijd."

Lees ook: AC Milan winterkampioen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen