Gattuso legt ziekte uit en heeft mooie boodschap

24 december 2020, 09:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Gennaro Gattuso verscheen woensdagavond na de wedstrijd van Napoli tegen Torino voor het eerst weer voor de camera. De afgelopen tijd was hij vooral met ooglapje te zien. De trainer legde uit dat hij lijdt aan de spierziekte myasthenia gravis, waardoor de spierkracht rond zijn oog verzwakt is. 

"Ik lijd aan een auto-immuunziekte, myasthenie", legde de trainer na de wedstrijd uit aan Sky Sports Italia. Hij wilde daarbij een belangrijke boodschap meegeven. "Ik ben tien dagen niet mezelf geweest. Aan alle kinderen die bang zijn als ze iets vreemds hebben en zichzelf niet graag in de spiegel zien, wil ik vertellen: het leven is mooi. Je moet het zonder angst onder ogen zien en je niet verstoppen."

Door zijn ooglapje gingen de wildste geruchten rond over Gattuso. Daar wil hij graag op reageren. "Hoe dan ook, ik leef nog", lachte hij voor de camera. "Ik heb geruchten gehoord dat ik nog een maand te leven heb, maar maak je geen zorgen: ik ga niet dood. Ik heb deze ziekte al tien jaar. Dit is de derde keer dat het me heeft getroffen en dit keer heeft het me hard geraakt. Wees gerust, want het oog zal weer normaal worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen