Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bizot: "Gevaarlijk als het verkeerd gaat, het ging goed"

Bizot: "Gevaarlijk als het verkeerd gaat, het ging goed"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 december 2020 – Tijdens de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Vitesse kwam AZ-doelman Marco Bizot tot twee keer toe op rare wijze in in de eigen zestien. Hij ving de bal op waarna hij met zijn knie omhoog tegen zijn tegenstander opbotste. Zelf vond hij dat er niet veel aan de hand was.

"Fantastisch", reageerde Bizot toen hem na de wedstrijd werd gevraagd wat hij zelf van de acties vond. Wanneer hij de beelden te zien kreeg: "Kijk, hoppa!" Hij legde uit wat er volgens hem gebeurde. "Als ik los roep, weet je dat de keeper uitkomt. Je komt uit door jezelf te beschermen. Dan loop je tegen elkaar aan. Hij loopt tegen mijn knie aan, normaal gesproken heeft hij dan een been vooruit of iets. Of het gevaarlijk is? Als het verkeerd gaat, is het gevaarlijk. Maar het ging goed." De acties van Bizot bleven onbestraft.

Het interview ging daarna door op de wedstrijd zelf, waar Bizot zeer tevreden over was. "Dit was een wedstrijd waarin we moesten. We moesten drie punten pakken, zeker in aanloop naar die laatste wedstrijd straks", doelde de keeper op de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht, aanstaande zondag. "Ik had er een goed gevoel over voor de wedstrijd, toen ik het plan hoorde, wat de tactiek ging zijn en hoe we het gingen aanpakken. Dat bleek ook in de wedstrijd. We hebben het goed uitgevoerd. Dat resulteerde in een mooie overwinning." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd