Vitesse verwacht actie in winterse transferwindow

24 december 2020, 07:49   Bijgewerkt: 24 december 2020, 08:02

Vitesse is van plan komende winter actief te zijn op de transfermarkt. De club is met de uit beeld geraakte Roy Beerens in gesprek over een contractontbinding, hoopt Max Clark van de hand te doen en kijkt naar de mogelijkheden om enkele talentvolle spelers te verhuren. Sterkhouders Riechedly Bazoer en Oussama Tannane mogen juist absoluut niet vertrekken uit Arnhem.

Dat schreef De Gelderlander donderdagochtend. Roy Beerens heeft nog een contract tot juli 2021, maar heeft in Arnhem geen perspectief meer. De Brabander raakte uit beeld onder trainer Leonid Slutsky en 'miste de explosiviteit' om onder Thomas Letsch wel weer speeltijd af te dwingen. Volgens de krant voert Beerens nu 'in goede harmonie' gesprekken met Vitesse, dat meer moeite heeft in de gesprekken met linksback Max Clark. De Engelsman verblijft al maanden in zijn thuisland, waar hij met zijn zaakwaarnemer op zoek is naar een nieuwe club.

Vitesse probeert daarnaast op huurbasis een optie te vinden voor enkele talenten die op dit moment nog niet aan spelen toekomen. De namen van Filip Delaveris, Brend Leeflang en Yassin Oukili worden genoemd. "We kijken wat de opties zijn", aldus technisch directeur Johannes Spors. "De hoofdzaak is dat onze selectie op peil blijft. Wij hebben voor dit seizoen Europese ambities." Met dat doel voor ogen is het dan ook belangrijk dat sterkhouders Riechedly Bazoer en Oussama Tannane niet vertrekken. "Daar is geen sprake van. Tenzij er bedragen komen die wij niet kunnen weigeren, maar dan gaat het over vele miljoenen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen