Linssen maakt hattrick: "Ik ben ook eens mens, ik had het nodig"

Linssen maakt hattrick: "Ik ben ook eens mens, ik had het nodig"

23 december 2020 – Voor vandaag stond de teller wat betreft doelpunten in de Eredivisie in dienst van Feyenoord pas op één voor Bryan Linssen, maar woensdag schroefde hij dat totaal flink op tegen sc Heerenveen (3-0). De buitenspeler tekende voor een hattrick en daar was hij bijzonder blij mee.

Eindelijk kon de zomeraanwinst eens echt uitblinken bij Feyenoord. "Ik ben opgelucht, dat kan je wel zeggen ja. Voor de wedstrijd wilde ik het al gaan zeggen tegen de fysio, maar ik zei tegen hem 'vraag me na afloop maar wat ik wilde zeggen, want anders brengt het ongeluk'. Dus dit is wel lekker. Bij de eerste goal hoefde ik niet veel anders te doen dan er tegenaan te lopen. De tweede goal was een hele goede actie van Steven Berghuis. De derde was de makkelijkste goal, omdat ik er weinig voor hoefde te doen", somde hij op bij FOX Sports.

Linssen weet dat hij vooralsnog niet geïmponeerd heeft in Rotterdam. Zijn hattrick was dan ook zeer welkom. "Ik had het nodig, daar hoeven we niet om heen te draaien. Het gaat ook zeker in je hoofd zitten, want ik ben ook maar een mens. Natuurijk gaf je er over nadenken en dingen zoeken. Natuurlijk is het vermoeiend dat iedereen een mening geeft, maar je kunt daar niet zoveel mee behalve dit laten zien. Dit had ik wel even nodig."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021