Berghuis terug bij Feyenoord, Jørgensen ontbreekt in selectie

23 december 2020, 20:14

Dick Advocaat heeft de opstelling van Feyenoord voor de laatste wedstrijd van 2020 tegen sc Heerenveen bekendgemaakt. Steven Berghuis is de meest opvallende naam in de basiself. De aanvoerder leek het duel met de Friezen aan zich voorbij te moeten laten gaan, maar is er toch bij. Nicolai Jørgensen en Luis Sinisterra ontbreken in de selectie.

Ten opzichte van de verloren wedstrijd tegen Vitesse heeft Advocaat zijn opstelling op enkele plekken gewijzigd. Lutsharel Geertruida, Luciano Narsingh en de van een liesblessure herstelde Berghuis zijn de nieuwkomers. Uros Spajic, Bart Nieuwkoop en Jørgensen zijn uit het basisteam verdwenen. Het is niet duidelijk waarom de Deense spits in de selectie ontbreekt.

Naast Jørgensen en Sinisterra ontbreken ook Justin Bijlow, Ridgeciano Haps, Orkun Kökcü, João Teixeira, Robert Bozeník en Christian Conteh bij Feyenoord. Daarentegen keert Sven van Beek terug in de selectie. Winnen de Rotterdammers woensdagavond van Heerenveen, dan sluiten zij het jaar af als nummer drie van de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen