Dolend Willem II treft Ajax: "Zien wel hoe ver we komen"

23 december 2020, 15:22

Mike Trésor is dit seizoen tot dusverre nog geen schim van de gevaarlijke speler die hij vorig jaar was. De middenvelder van Willem II kampt met een vormcrisis en zakt met zijn ploeg steeds dieper in de gevarenzone. De Tricolores bezetten momenteel de zestiende plaats, een plek die de club aan het einde van de rit veroordeelt tot het spelen van nacompetitie.

Het dolende Willem II moet uitgerekend tegen Ajax proberen tóch nog een glimlach op het gezicht te krijgen voor de feestdagen aanbreken. Volgens de Belg zijn de Amsterdammers een pittige opponent. "Die ploeg is goed bezig, maar we moeten in ieder geval met zelfde mentaliteit beginnen als in de wedstrijd tegen AZ", aldus Trésor in gesprek met het Brabants Dagblad. "Dan zien we wel hoe ver we komen."

Tegen AZ stond Trésor aan de rechterkant. Ook daar kan ik mijn bijdrage leveren natuurlijk. De trainer maakt die keuzes omdat hij denkt dat dat beter is voor het team. Dan doet het er niet toe wat mijn voorkeur is. In deze situatie moet je niet bezig zijn met waar je staat, maar met wat je brengt. Ik moet gewoon mijn taak invullen", aldus de middenvelder

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen