Sinisterra terug na lange blessure: "Alsnog fantastisch jaar"

23 december 2020, 10:36

Luis Sinisterra is volledig terug na zijn slepende knieblessure en moet Feyenoord na de jaarwisseling een extra impuls gaan geven. De 21-jarige Colombiaan was voor zijn blessure de smaakmaker aan de kant van de Rotterdammers en hoopt die goede lijn te kunnen doortrekken. Hoewel hij in 2020 nauwelijks in actie kwam, houdt hij toch een goed gevoel over aan het jaar. 

Nee, Sinisterra noemt 2020 bepaald geen rampjaar. "Het is ondanks alles een fantastisch jaar geworden. Ik heb enorm geel geleerd tijdens het herstel van mijn blessure", vertelt de Colombiaan in gesprek met het Algemeen Dagblad. Ik heb alles in handen van God gelegd. Dat voelde goed. Ik ben nu nog niet honderd procent, maar daar komen we wel", aldus de pijlsnelle aanvaller.

Bij Feyenoord is alle hoop gevestigd op de buitenspeler, die indruk maakte voordat hij geblesseerd raakte. Het moet de Rotterdammers helpen aan succes. "Ik denk dat Feyenoord weer iets belangrijks kan gaan winnen", zegt Sinisterra. "En dan werkt het van twee kanten. Als ik hier presteer, komt er vast weer een oproep van de Colombiaanse nationale ploeg." Feyenoord neemt het vanavond in de eigen Kuip op tegen SC Heerenveen. De verwachting is dat Sinisterra nog op de bank begint.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen