Stevens hoopt te stoppen bij Schalke: "Anders licentie verlengen"

23 december 2020, 10:04

Met een uiterst eenvoudige zege op het nietige SVV Ulm kon er gisteravond bij Schalke 04 eindelijk weer eens worden gelachen. De Duitse hekkensluiter boekte tegen de vierdeklasser de eerste zege van het seizoen en bekerde een ronde verder. Interim-coach Huub Stevens gaat ervan uit dat het zijn laatste klus was op de trainersstoel. 

Stevens, die vorige week al terugkeerde met een 0-1 nederlaag tegen Arminia Bielefeld, hoopt snel het stokje aan zijn opvolger te kunnen overdragen. "Ga er maar van uit dat dit mijn laatste wedstrijd was. Ik hoop dat ze in de tussentijd een nieuwe trainer hebben gevonden, anders moet ik mijn trainerslicentie weer verlengen", lachte Stevens na afloop op de persconferentie.

De mogelijke opvolger van de 67-jarige Limburger luistert naar de naam Christian Gross. De Zwitser kan bij Stevens terecht voor overleg, mocht dat nodig zijn. "Ik heb in de afgelopen week bepaalde indrukken opgedaan, dus als het mij gevraagd wordt, zal ik intern mijn mening geven over een mogelijke nieuwe trainer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen