'Feyenoord richt zich op Everton-spits Tosun'

'Feyenoord richt zich op Everton-spits Tosun'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 december 2020 – In de zoektocht naar een nieuwe spits is Feyenoord uitgekomen bij Cenk Tosun. De Turkse international herstelde dit seizoen van een zware kruisbandblessure en kwam sindsdien enkel als invaller in actie bij Everton. Feyenoord zou niet de enige club zijn die de spits hoopt binnen te halen.

Dat meldt Mikos Gouka, Feyenoord-watcher namens het Algemeen Dagblad, op Twitter. 'Komt bij Everton niet aan de bak, maar is nog altijd international', schrijft de journalist. 'Er zijn meer clubs die aan de spits trekken.' Bij Feyenoord is al vaak duidelijk gemaakt dat er weinig budget is, waardoor het hoogstwaarschijnlijk om een huurtransfer zal gaan. 

De 29-jarige Tosun werd geboren in Duitsland, maar koos ervoor om als international voor Turkije uit te komen. Daar speelde hij in zijn carrière 45 interlands, waarin hij achttien keer scoorde. De spits beleefde goede jaren bij Besiktas, maar verruilde de club in 2017 voor Everton. Daar was hij vaste basisspeler in zijn eerste seizoen, waar hij in zestien wedstrijden vijf keer scoorde. De afgelopen jaren speelde Tosun weinig, onder meer door zijn kruisbandblessure die hem lang aan de kant hield. 

Reacties

gerelateerd