Zidane reageert op uitspraken boze Koeman: "Dat stoort me"

22 december 2020, 14:30

Zinédine Zidane heeft dinsdagmiddag gereageerd op de recente uitspraken van Ronald Koeman over fouten van de scheidsrechters en de VAR. De trainer van FC Barcelona was niet te spreken over het feit dat een handsbal van Sergio Ramos niet werd bestraft. De coach van Real Madrid heeft op zijn beurt weinig zin om diep op zijn collega in te gaan. Dat bleek op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Granada.

Real won afgelopen zondag met 1-3 bij Eibar, maar ontsnapte bij een 1-2 stand aan een strafschop na een overduidelijke handsbal van Ramos. Koeman sprak afgelopen maandag zijn onvrede uit over het niveau van de betreffende scheidsrechter en zijn VAR. "Er wordt altijd veel gesproken over de scheidsrechters en dat stoort me", reageerde Zidane. "Het hoort erbij als je bij Real Madrid zit. Scheidsrechters kunnen ook fouten maken, daar bemoei ik me niet mee. Maar ik reageer verder niet op Koeman."

Het is zeker niet de eerste keer dat Koeman boos is vanwege een twijfelachtige beslissing. Zidane ziet juist dat er vaak over de arbitrage bij wedstrijden van zijn ploeg wordt gesproken. "Ik heb geen zin om daar aandacht aan te besteden. Er wordt vaak over onze wedstrijden gesproken. Ik word er moe van dat ik steeds vragen over de scheidsrechters moet beantwoorden", aldus de coach, die woensdagavond met zijn ploeg tegen Granada speelt. Real is momenteel de nummer twee van La Liga achter koploper Atlético Madrid.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen