Clubicoon Casillas keert als directielid terug bij Real Madrid

22 december 2020, 11:36   Bijgewerkt: 22 december 2020, 11:51

Iker Casillas keert terug bij Real Madrid. Dat maakte de club dinsdagochtend bekend in een persverklaring. De 39-jarige voormalig topkeeper wordt plaatsvervangend directeur van de Real Madrid Foundation. Casillas brak rond de eeuwwisseling door bij Real Madrid en verdedigde tot en met 2015 het doel van De Koninklijke, waar hij uitgroeide tot een van de beste keepers ter wereld.

'Iker Casillas is een legende voor Real Madrid. Hij vertegenwoordigt de waardes van onze club en is de beste doelman in onze clubhistorie', zo schrijft de club in een officiële verklaring. 'Real Madrid is trots om één van de grootste aanvoerders weer thuis te verwelkomen.' Afgelopen zomer meldde Marca al dat Casillas een adviseursrol bij de club zou krijgen.

Casillas won met Real Madrid in zijn spelersloopbaan onder meer drie keer de Champions League, drie keer de Wereldbeker en vijf keer de Spaanse competitie. Als Spaans international won hij twee keer het Europees Kampioenschap en één keer het WK, in de finale waarvan wij Nederlanders ons vooral 'de teen van Casillas' herinneren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen