Lampard jaagt op koploper Liverpool: "Wij moeten meer willen"

22 december 2020, 11:19

Frank Lampard won maandagavond met zijn Chelsea na twee nederlagen eindelijk weer eens in de Premier League. Op Stamford Bridge werd stadgenoot West Ham United met 3-0 verslagen dankzij twee treffers van Tammy Abraham en een doelpunt van Thiago Silva. Als het aan de manager ligt, is de jacht op koploper Liverpool weer geopend.

"We hadden een geweldige maand zonder nederlagen", vertelde Lampard na afloop voor de camera van de BBC. "Dan kan het voetbal hard zijn en we zijn daarna langzaam afgegleden. Het was erg belangrijk dat we terug zouden keren en het team heeft daarin karakter getoond. We staan zes punten achter en moeten blijven jagen en presteren. We staan er goed voor, maar wij moeten meer willen."

Tegen West Ham maakte routinier Silva een uitstekende indruk op zijn manager. "Ook in de minder mooie momenten van de wedstrijd hebben wij uitstekend verdedigd. Silva was daarin geweldig. Zijn houding zorgt ervoor dat we de nul kunnen houden." Nu richt Lampard zijn pijlen op de wedstrijd tegen Arsenal, dat op Tweede Kerstdag de volgende tegenstander is. "Kerst zal voor iedereen anders zijn. Maar wij moeten ons gewoon voorbereiden op Arsenal."

Lees ook: Chelsea boekt zonder Ziyech geflatteerde zege in Londense derby

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen