Bazoer: "Eén van mijn persoonlijke doelen is terugkeren in Oranje"

21 december 2020, 22:22

Riechedly Bazoer hoopt op een terugkeer in het Nederlands elftal. De sterkhouder van Vitesse is bezig aan een sterk seizoen, maar tot een uitnodiging voor Oranje kwam het nog niet. Zondag was assistent-bondscoach Dwight Lodeweges aanwezig in de Gelredome om onder meer Bazoer te bekijken.

"Eén van mijn persoonlijke doelen is terug te keren in Oranje", zegt Bazoer, die in 2015 en 2016 zes interlands speelde, tegen De Gelderlander. "Dit zijn dan belangrijke wedstrijden. Tegen topteams wil ik laten zien wat ik kan. Het gaat op persoonlijk vlak én met het team erg goed. Het is ook mooi om nu goed te spelen. Maar ik ben niet bezig met Oranje."

Met Bazoer als uitblinker won Vitesse zondag de topper tegen Feyenoord met 1-0. "We kregen de kansen en scoorden ook. We dachten dat Feyenoord vanaf het begin zou komen. Maar ze waren bang dat wij tussen de linies zouden spelen. Feyenoord stelde zich op Vitesse in. Dat is een compliment voor ons. Wij hebben gewoon ons spel gespeeld. En ik voel me daar zeer goed bij."

Lees ookVan Hanegem looft en bekritiseert Vitesse-duo: 'Vind het zonde'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen